Marijke over de accommodaties

“Kneuterig hip; zo worden onze accommodaties omschreven door onze gasten. Dat vinden we zelf misschien ook wel de beste omschrijving. De Hooiberg en de Herberg hebben beide een open keuken die verbonden is aan de lounge. Zo ben je overdag en ‘s avonds altijd met elkaar in verbinding.”

En omdat het slaapgedeelte gescheiden is van het leefgedeelte, is het geen probleem als de één al moe is terwijl de gezelligheid voor een select groepje tot diep in de nacht duurt.
100 jaar geschiedenis

Masterveld geeft je letterlijk de ruimte, in een bijzonder gebied met een rijke geschiedenis.

Rick over de accommodaties
“Marijke en ik zijn echte doe-het-zelvers. We maken veel elementen in de accommodaties zelf en zijn daar stiekem best trots op. We vinden het geweldig om echt een eigen sfeer te creëren. Hopelijk kunnen jullie net zo genieten van onze unieke plek als wij!”
Unieke locatie
Masterveld bevindt zich in nationaal landschap Winterswijk. Vlakbij de Duitse grens.
extra kamers
mtb routes
masterveld
duitsland >
&

Combineer je verblijf met tal van onze activiteiten

fietsen, mountainbiken en gravelen

De mooiste gravelroutes van de Achterhoek vind je hier in Ratum en Winterswijk! Dat durven wij als fietsliefhebbers wel te stellen. Zelf je fiets of mountainbike meenemen is niet nodig: je huurt ze eenvoudig via ons.

Walking bootcamp

Al wandelend verschillende oefeningen doen rondom Masterveld? Jong en oud, fit en minder valide: iedereen kan meedoen met een rondje walking bootcamp, onder leiding van een enthousiaste trainster.

Uitstapjes in de omgeving

Een greep uit de mogelijkheden: zwemmen in het Hilgelo-meer, suppen op de Berkelsee, geitenkaas proeven bij de Brömmels, een bezoekje brengen aan windkorenmolen de Sevinkmölle, het klimbos in, waterfietsen in natuurgebied ‘de Leemputten’. Voor ieder wat wils!

activiteiten
De Hooiberg en Herberg zijn een prachtige uitvalsbasis voor een familie- of teamweekend met of zonder activiteiten, een oplaadpunt voor de voorbijganger en de ideale ruimte voor ondernemers die activiteiten willen aanbieden.
ontdek alle activiteiten