Marijke over de accommodaties

“Kneuterig hip; zo worden onze accommodaties omschreven door onze gasten. Dat vinden we zelf misschien ook wel de beste omschrijving. De Hooiberg en de Herberg hebben beide een open keuken die verbonden is aan de lounge. Zo ben je overdag en ‘s avonds altijd met elkaar in verbinding.”

En omdat het slaapgedeelte gescheiden is van het leefgedeelte, is het geen probleem als de één al moe is terwijl de gezelligheid voor een select groepje tot diep in de nacht duurt.
100 jaar geschiedenis

Masterveld geeft je letterlijk de ruimte, in een bijzonder gebied met een rijke geschiedenis.

Rick over de accommodaties
“Marijke en ik zijn echte doe-het-zelvers. We maken veel elementen in de accommodaties zelf en zijn daar stiekem best trots op. We vinden het geweldig om echt een eigen sfeer te creëren. Hopelijk kunnen jullie net zo genieten van onze unieke plek als wij!”
Unieke locatie
Masterveld bevindt zich in nationaal landschap Winterswijk. Vlakbij de Duitse grens.
extra kamers
mtb routes
masterveld
duitsland >
&

Combineer je verblijf met tal van onze activiteiten

fietsen, mountainbiken en gravelen

De mooiste gravelroutes van de Achterhoek vind je hier in Ratum en Winterswijk! Dat durven wij als fietsliefhebbers wel te stellen. Zelf je fiets of mountainbike meenemen is niet nodig: je huurt ze eenvoudig via ons.

de natuur in

Ontdek het prachtige buitengebied van Ratum onder leiding van een IVN natuurgids, of ga er lekker zelf op uit! Wij kennen de mooiste routes en geven die met liefde aan je mee.

familie-activiteiten

Goed of slecht weer? Maakt niet uit: rondom Masterveld is genoeg te doen voor de hele familie. Bezoek een binnen- of buitenzwembad in de buurt, huur een sporthal af, doe een speurtocht, bezoek een speeltuin of ontdek één van de mooie plaatsen in de omgeving. Bij een reservering ontvang je van ons een overzicht van de meest actuele activiteiten in en rondom onze locatie.

activiteiten
De Hooiberg en Herberg zijn een prachtige uitvalsbasis voor een familie- of teamweekend met of zonder activiteiten, een oplaadpunt voor de voorbijganger en de ideale ruimte voor ondernemers die activiteiten willen aanbieden.
ontdek alle activiteiten