Marijke over de accommodaties

“Kneuterig hip; zo worden onze accommodaties omschreven door onze gasten. Dat vinden we zelf misschien ook wel de beste omschrijving. De Hooiberg en de Herberg hebben beide een open keuken die verbonden is aan de lounge. Zo ben je overdag en ‘s avonds altijd met elkaar in verbinding.”

En omdat het slaapgedeelte gescheiden is van het leefgedeelte, is het geen probleem als de één al moe is terwijl de gezelligheid voor een select groepje tot diep in de nacht duurt.
100 jaar geschiedenis

Masterveld geeft je letterlijk de ruimte, in een bijzonder gebied met een rijke geschiedenis.

Rick over de accommodaties
“Marijke en ik zijn echte doe-het-zelvers. We maken veel elementen in de accommodaties zelf en zijn daar stiekem best trots op. We vinden het geweldig om echt een eigen sfeer te creëren. Hopelijk kunnen jullie net zo genieten van onze unieke plek als wij!”
Unieke locatie
Masterveld bevindt zich in nationaal landschap Winterswijk. Vlakbij de Duitse grens.
extra kamers
mtb routes
masterveld
duitsland >
&

Combineer je verblijf met tal van onze activiteiten

bezoek aan vloermouterij

Rick neemt je mee naar Nederlands’ enige vloermouterij, gelegen direct naast Masterveld. Hier worden gerst of andere graansoorten op een ambachtelijke wijze vermout, waardoor het geschikt is voor het maken van bier, whiskey en distilleer. Leer en proef!

ontspannen yoga

Helemaal tot rust komen doe je met een yoga en/of meditatiesessie onder leiding van een ervaren instructeur. Gewoon in je eigen accommodatie.

Gezelschapsspellen voor binnen en buiten

Voor een leuke invulling van je weekend hoef je Masterveld niet af! We hebben een XXL bingo, talloze bordspellen, een knikkerspel, Reuzen-Jenga én alles in huis om je eigen zeskamp te organiseren. Zelfs in de winter.

activiteiten
De Hooiberg en Herberg zijn een prachtige uitvalsbasis voor een familie- of teamweekend met of zonder activiteiten, een oplaadpunt voor de voorbijganger en de ideale ruimte voor ondernemers die activiteiten willen aanbieden.
ontdek alle activiteiten