Over Masterveld

Een unieke plek met rijke geschiedenis

Masterveld is een bijzonder gebied met een rijke geschiedenis. 100 jaar geleden nog een stuk onbewoonbare woeste grond, maar dankzij hecht noaberschap uitgegroeid tot een prachtig landschap. Met idyllische boerderijen, weidse vergezichten en de mooiste natuur, waar je ook kijkt. Het ‘einde’ van Nederland, de Duitse grens steek je zo over.
voel de gastvrijheid

Oprecht noaberschap

Rij het erf op van Rick en Marijke en ervaar dat hetzelfde noaberschap als 100 jaar geleden nog altijd voelbaar is - aangevuld met de enorme gastvrijheid van het stel. Het oneindige enthousiasme en de verhalen van Rick, de rust en zorgzaamheid van Marijke: samen vormen zij precies de balans die je vindt bij Masterveld!
Rick over Marijke

“Hier op het Masterveld liggen de roots van Marijke. Ze is de vierde generatie op deze plek. Voor haar was er geen andere optie dan haar gevoel volgen, hier haar toekomst opbouwen, een gezin stichten en Masterveld uitbouwen tot de locatie die het nu is. Ze gelooft in deze plek en maakte daarom een grote carrièreswitch. En omdat ik in Marijke geloof, deed ik hetzelfde. Daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen moment spijt van gehad.”

“Marijke is de stille kracht achter Masterveld. Ze zorgt ervoor dat het onze gasten aan niets ontbreekt: ze kookt fantastisch, kleedt het binnen én buiten sfeervol en gezellig aan en heeft een eeuwige rust over zich heen. Dankzij haar voelen onze gasten zich thuis.”
hier kom je tot rust

Voor iedereen die het unieke Achterhoekse buitenleven wil ervaren

trotse eigenaren
buitenterrein
Marijke over Rick

“Gelukkig was Rick vanaf het begin fan van deze plek. Als buitenmens voelt hij zich hier helemaal op zijn plek: de ruimte, het groen, de natuur, hij zou niet zonder kunnen. Fietsen in de bossen en inspiratie opdoen: hij kan zijn energie nergens anders zo goed kwijt als bij Masterveld.”

“Mensen blij maken als gastheer, dat kan hij als geen ander. Zijn energie is onuitputtelijk en zijn enthousiasme aanstekelijk. Soms wat wispelturig, maar of ‘ie nu naar links of rechts vliegt: zijn doel is altijd hetzelfde: mensen deel maken van onze blijdschap en de plek die we hebben gecreëerd.”