Zakelijke mogelijkheden

Een unieke plek voor bedrijven

Bij Masterveld vind je iets wat je nergens anders vindt. Dat geldt ook voor bedrijven. Steeds meer organisaties weten de locatie te vinden voor werksessies en teambuildingsactiviteiten. Ben je op zoek naar een unieke plek voor het organiseren van workshops, cursussen of meerdaagse activiteiten? Bel of mail dan even.
neem contact op
samenwerking

Masterveld & Regie Over Eigen Leven

Ondernemers en aanpakkers met mooie ideeën zijn van harte welkom bij Masterveld. Eén van de vaste zakelijke gasten is Roel; meerdere keren per jaar organiseert hij zijn meerdaagse retraites bij Masterveld.
Roel over Masterveld

“Masterveld biedt de rust, ruimte en energie die passen bij mijn retraites. De mooie zonsondergangen in de zomer, het bos waardoor je omringd bent; heerlijk. De mensen die ik coach zijn op zoek naar balans in zichzelf en in hun leven. Daarvoor is het essentieel om op een plek te zijn waar je niet wordt afgeleid door de waan van de dag, maar gewoon kunt ‘zijn’. Bij Masterveld kan dat.”

De rust, warmte en liefde van Rick en Marijke is voelbaar. Wat zij doen, doen ze met aandacht, en dat is ook de manier waarop ik mijn retraites vormgeef. Daarom klikt het zo goed tussen ons.
neem contact op
eindeloze mogelijkheden

Geschikt voor workshops, cursussen of meerdaagse activiteiten

buiten leven
loungen
groepsruimte
buitenterrein